FRI Terschelling - home genieten van wat je bereikt. Bereiken doordat je geniet.
zakelijke trainingen en coaching.
home zakelijk trainingen coaching over Fri Terschelling reacties links contact

Zakelijke trainingen op Terschelling en 'aan wal'   

Voor iedere organisatie is een goede samenwerking en optimale communicatie van essentieel belang. Fri! verzorgt maatwerktrainingen op dit gebied. De aanpak is positief, praktisch en met humor, maar ook, indien nodig, confronterend. 

Naast incompany-trainingen geeft Fri! trainingen op basis van open inschrijving. Zo start vier keer per jaar de driedaagse training Persoonlijk Effectief. Deze praktische training in goed en effectief communiceren omvat tevens drie coachingsgesprekken. Je kunt je hiervoor ook via de website van Werken in Friesland aanmelden: Persoonlijk Effectief met drie coachingsgesprekken

De coaching kan ook online in je eigen omgeving plaatsvinden: online-coaching

Een zeer succesvol concept is de training Gastgerichtheid, gericht op zowel in- als extern gastheerschap. De training wordt incompany gegeven. Lees er meer over in bijgaand artikel.

Ook het project 'Goden en Godinnen' wordt zeer hoog gewaardeerd door zowel deelnemers als opdrachtgevers. Het concept, dat door Fri! is bedacht en uitgevoerd, mocht van het Vervangingsfonds subsidie ontvangen binnen de Tenderregeling Werkplezier. Hier kunt u lezen hoe zo'n training in zijn werk gaat. In dit interessante artikel staat omschreven wat het kan bijdragen aan het dagelijkse werkplezier. 


overzicht zakelijke trainingen >>>
Training en coaching - Persoonlijke en professionele ontwikkeling