FRI Terschelling - home genieten van wat je bereikt. Bereiken doordat je geniet.
home particuliertrainingenmaatschappelij werkover Fri Terschellingreactiescontact

December 2013
Ik ben erg blij met de training "Hé vrouw, dit ben ik! en doe er al van alles mee.  Dat klinkt heel stoer, maar toen ik mijn foto zag dacht ik eerst: oeps, ik moet echt lijnen. Maar als ik mild naar mezelf kijk, ben ik prachtig. Wat heerlijk dat het al werkt. Nu moet ik dat vast zien te houden! 
Deelneemster 'Hé Vrouw', editie 2013

Juni 2013
Ik heb genoten van een heerlijke dag met jou en de anderen. Ben niet gelijk veranderd, maar het speelt wel mee dat ik nu dingen net even anders bekijk, en dan in positieve zin. 
C.S.
 
Mei 2013         
Bedankt voor de mooie workshop die ik bij je gevolgd heb. Ik vond het een heerlijke dag met veel bijzondere oefeningen. Ik heb weer meer inzicht gekregen in mezelf en dit voelt goed. De oefening 'Hoe zie je jezelf nu en in de toekomst' heeft me mooie beelden opgeleverd en deze bekijk ik graag elke keer opnieuw. Heerlijk om op zo`n manier met jezelf bezig te zijn, net als met jezelf een dag naar de sauna of lekker naar de schoonheidspecialist. Een verwendag. Die kun je niet vaak genoeg hebben. Je bent fijn rustig en neemt overal tijd voor, de workshop zat goed in elkaar, je bent er goed in! Kortom een topdag, dankjewel daarvoor!
M.H.

Maart 2013
Het voelde voor mij als een 'verwendag' Het heeft mij meer helderheid opgeleverd en een stimulans om in ieder geval één ding aan te pakken en deze aanpak ga ik 30 dagen proberen.
Het was een afwisselend programma en ik heb daar van genoten. Het voelt 'licht' aan, ik bedoel je bent wel aan het werk en het voelt voor mij heel ontspannend. De aankleding vond ik heel gezellig en jij kwam vitaal, maar ook rustig over, ontspannen, leiding nemend, direct. Top gewoon!
De folder heb ik net nog weer doorgelezen, het zijn  'grote woorden' maar ik vind wat je schrijft helemaal in overeenstemming met wat we hebben gedaan. 
T.v.D.

particuliere trainingen en coaching.
Training en coaching - Persoonlijke en professionele ontwikkeling