FRI Terschelling - home genieten van wat je bereikt. Bereiken doordat je geniet.
home particuliertrainingenmaatschappelij werkover Fri Terschellingreactiescontact

Oktober 2018
Wat heb ik geleerd? Ik heb geleerd om beter voor mezelf op te komen. Duidelijker te zeggen wat ik bedoel en met welke gezichtsuitdrukking. Ook dat het helpt om bij een serieus gesprek serieuze kleding aan te trekken. Ik heb geleerd om meer bij mezelf stil te staan en voor mezelf te kiezen. Ook dat ik meer vragen mag stellen én dat ik altijd op iets terug mag komen! Dat ik niet hoef te doen wat er van me verwacht wordt of van me gevraagd wordt, altijd zelf na blijven denken. Zelfacceptatie, als ik iets goeds heb gedaan, kus mezelf. Bij negatieve ervaringen feiten benoemen en niet zelf een verhaal verzinnen, vaak is het niet waar. Dat ik mijn plek in mag nemen. En van het denken in mijn hoofd naar mijn gevoel gaan.  

Mei 2018
Ik heb geleerd meer bij mezelf te blijven, meer vanuit mezelf dingen aan te pakken en te benoemen. Moet het zo, of kan het anders? Ik durf nu meer aan te sturen. Past het wel bij mij, hoe ik ben en hoe ik het wil? Die vraag ligt nu vooraan, en daarmee zorg ik beter voor mezelf, voor mijn werk en omgeving. Het heeft veel opgeleverd en veel in gang gezet. Vaststaande feiten hoe ik ben en doe, zijn versoepeld. Overtuigingen heb ik onderzocht en ook een aantal losgelaten. Ik houd mij minder in en gun mezelf meer ruimte, privé en in werk. Ik moet minder van mezelf, kan beter bewust kiezen en kies meer voor ontspanning. 

December 2017
Voor mij kwam één woord al redelijk snel aan de orde tijdens onze gesprekken en dat is het woord 'moeten'. Ik ben erachter gekomen dat ik mezelf veel te veel dingen oplegde. Gevolg hiervan was dat ik in mijn handelen blokkeerde en er niks meer uit mijn de handen kwam. Met behulp van de mindfulness oefeningen (en het feit dat ik bepaalde gedachten mag hebben maar deze ook weer mag loslaten) is mijn hoofd leger geworden en heb ik meer overzicht gekregen. Hierdoor kan ik mijn dingen, zowel van school als privé, beter plannen met als gevolg dat ik veel 'productiever' ben geworden en dat ik meer rust heb gekregen! 

Oktober 2016
Training heeft echt geholpen om sterker te worden, minder stress te ervaren en door te krijgen dat ik veel irreële gedachten heb. Ook waarde van de groep heel ondersteunend. Ben veel meer ontspannen en meer  balans. Ga zelf nu anders om met het werk, de spanning is eraf, het is nu vooral heel leuk. Ik heb de begeleiding als zeer positief ervaren. 

November 2015
Ik ben erg blij met de training "Hé vrouw, dit ben ik! en doe er al van alles mee.  Dat klinkt heel stoer, maar toen ik mijn foto zag dacht ik eerst: oeps, ik moet echt lijnen. Maar als ik mild naar mezelf kijk, ben ik prachtig. Wat heerlijk dat het al werkt. Nu moet ik dat vast zien te houden! 

Juni 2015
Ik heb genoten van een heerlijke dag met jou en de anderen. Ben niet gelijk veranderd, maar het speelt wel mee dat ik nu dingen net even anders bekijk, en dan in positieve zin. 
 
Mei 2015         
Bedankt voor de mooie workshop die ik bij je gevolgd heb. Ik vond het een heerlijke dag met veel bijzondere oefeningen. Ik heb weer meer inzicht gekregen in mezelf en dit voelt goed. De oefening 'Hoe zie je jezelf nu en in de toekomst' heeft me mooie beelden opgeleverd en deze bekijk ik graag elke keer opnieuw. Heerlijk om op zo`n manier met jezelf bezig te zijn, net als met jezelf een dag naar de sauna of lekker naar de schoonheidspecialist. Een verwendag. Die kun je niet vaak genoeg hebben. Je bent fijn rustig en neemt overal tijd voor, de workshop zat goed in elkaar, je bent er goed in! Kortom een topdag, dankjewel daarvoor!

Maart 2015
Het voelde voor mij als een 'verwendag' Het heeft mij meer helderheid opgeleverd en een stimulans om in ieder geval één ding aan te pakken en deze aanpak ga ik 30 dagen proberen. Het was een afwisselend programma en ik heb daar van genoten. Het voelt 'licht' aan, ik bedoel je bent wel aan het werk en het voelt voor mij heel ontspannend. De aankleding vond ik heel gezellig en jij kwam vitaal, maar ook rustig over, ontspannen, leiding nemend, direct. Top gewoon!         


particuliere trainingen en coaching.
Training en coaching - Persoonlijke en professionele ontwikkeling